“Beyond Ordinary” er bæredygtighed på et nyt niveau

“Beyond Ordinary” er bæredygtighed på et nyt niveau

I Danmark kasseres der årligt 700 tons brugt tøj, og størstedelen bliver ikke genanvendt, men ender som spild.

Det er skræmmende, når der til produktion af en enkelt t-shirt, bliver brugt op mod 10.000 L rent drikkevand.

Vi tror på, at alle fortjener en chance til - også tøj.

Derfor er vores produkter fremstillet af brugte og kasserede materialer, fra vores danske samarbejdspartnere. Sammen med dem, sikrer vi at disse materialer bliver forvandlet til vigtige ressourcer og er byggestenene i vores kollektioner, i stedet for at forurene planeten.

I vores første kollektion “Beyond Ordinary” løfter vi den klassiske t-shirt op på et højere, og hidtil uopnåeligt, niveau inden for bæredygtighed.

Vi lancerer i seks forskellige farver, men samtidigt er hver t-shirt 100% unik, fordi vi ikke har tilsat en eneste dråbe kemikalier eller anden farvebehandling. Det seneste år, har vi brugt på at teste og finde den perfekte sammensætning af vores tekstil lapper. Resultatet er en t-shirt, som giver den behagelighed og komfort, som en almindelig t-shirt, samtidigt med den giver os alle sammen en grønnere fremtid. Fortæl hvem du er, ved at iføre dig en af vores Beyond Ordinary t-shirts.

Denne kollektion er QUALA’s første skud på stammen, og vi glæder os til at fejre den sammen med en masser andre klima-tosser! Følg med på vores website og Sociale medie sider, hvor vi vil fortælle hvor og hvornår vi holde pop-up shops.

Inden længe vil vi, i samarbejde med et lækkert og bæredygtigt spisested midt i Aarhus, fejre lancering af “Beyond Ordinary” med et stort release party.

I løbet af sommeren og efteråret lancerer vi flere produkter, som også er lavet af danske genbrugte tekstiler. Dermed behøver bæredygtighed ikke længere betyde, at man skal minimere sit forbrug eller gå i tidsløse designs, skabt igennem micro innovation. Vi gør op med det enorme ressourceforbrug inden for tøjindustrien og det er vores vision altid at udfordre den bæredygtige standard, så vi er med til at gøre en forskel, som kan mærkes.