Hvordan er dine t-shirts produceret?

Dyk ned i hvert enkelt step af produktionsmetoderne bag vores "Beyond Ordinary" t-shirts. Produktion- og designprocessen er tilpasset vores materialer for at udnytte ressourcerne bedst muligt.

Tekstilerne til disse t-shirts er leveret af Vrå Dampvaskeri, som er et stort vaskeri, der udlejer og renser tøj til/for virksomheder.

En af deres kunder havde behov for nye farver, og derfor skulle Vrå Dampvaskeri kasserer en stor mængde t-shirts i god kvalitet. Vi overtog materialerne og efter at have finsorteret og kvalitetstjekket dem, skabte vi et overblik over mængderne.

Herfra gik vi igang med at konstruerer pasformen til vores t-shirt.

Vi beregnede hvor, og i hvilken størrelse vi skulle udskærer vores "patches" fra de kasserede t-shirts, for at kunne udnytte tekstilert bedst muligt. Når "patchsene" er syet sammen danner de et stort panel, hvorfra t-shirts forstykke og bagstykke skal udskæres fra.

Vores samarbejdspartnere i Portugal begyndte at opskære de kasserede t-shirts fra vaskeriet og dermed udvinde "patches" derfra.

"Patchsene" blev syet sammen og dannede paneler i forskellige farver til de forskellige t-shirts.

Hver t-shirt er dannet af 2 paneler, som i alt er sammensat af 13 "patches".

I dette step af produktionen bliver forstykke, bagstykke, æmer og ribkant syet sammen.

Herefter færdigøres detaljer, såsom broderi, labels og indpakning.

Før vi lancherede kollektionen fik vi en ekstern og uafhængig virksomhed til at udarbejde en LCA-analyse.

Med denne på plads er vi gennemsigtige i vores produktion, samt (be)viser, at vi er med til at løse en stor udfordring i tøjindustrien.

For at kunne tilbyde et produkt, hvor der er høj value for money, sælger vi kun direkte til slutbrugeren.

Vores produkter sælges online og i vores showroom.

Når et produkt lancheres er det enkeltvis, eller som en del af en mindre produktlinje, for at opererer udenom sæsonerne. Dermed bidrager vi ikke til brug og smid væk kulturen. 

1 af 5

Læs hvordan vi har lavet vores anden t-shirt

Her

Læs hvordan vi har lavet vores hoodies & sweatshirts

Her