Danmarks største vaskeri bakker op om vores mission

Danmarks største vaskeri bakker op om vores mission

Det essentielle ved vores produkter er, at de er designet med drømmen om et 100% fuldendt og cirkulært kredsløb, hvor intet går til spilde.

Vi tror på, at materialer der allerede er brugt ikke skal gå til spilde, men derimod bruges igen.

For at lykkes med dette, er vi afhængige af gode materialer af høj kvalitet. Med andre ord er det kun muligt for os at upcycle, fordi vi samarbejder med en række gode leverandører af disse tekstiler.

En af disse leverandører er Danmarks største tekstil servicepartner, Elis (tidl. Berendsen). Det gør os stolte, at vi har modtaget omkring 21.000 stykker kasseret tøj fra dem, og det vidner om, at tekstilindustrien også arbejder med den grønne omstilling.

I forvejen går Elis forrest i kampen mod klimaforandringerne, og deres målsætning i 2030 er blandt andet, at 100% af deres tekstiler bliver genanvendt. De tekstiler som vi får fra dem stemmer helt overens med vores egne koncepter, hvad angår udvikling af bæredygtige produkter.

Elis´ vaskerier er svanemærket, og de er verdens første verdensmål certificerede virksomhed og gør mange ting for at tage ansvar og være gennemsigtige i deres processer. Følg med omkring deres andre bæredygtige partnerskaber med.
#SammenOmRenSamvittighed på instagram eller på virksomhedens LinkedIn-side