Hvordan er dine hoodies og sweatshirts produceret?

Dyk ned i hvert enkelt step af produktionsmetoderne bag vores bløde trøjer. I produktion- og designprocessen har vi både indraget upcycling af bomuld og polyester.

Polyester er en type af plastik, og for at belaste planeten mindst muligt genbruger vi den plastik, som allerede er "brugt". Det forgår ved at markulere og omsmelte flasker, som er opsamlet i naturen.

For at genbruge bomuld, samles afklip fra tidligere produktioner. Stofresterne bliver derefter mekanisk nedbrudt, så de kan indgå i nye kombinationer.

Den optrævlede bomuld spinnes sammen med polyesteren til tynde tråde. Blandingen af de to materialer sikre en stærk og holdbar tråd, som også er behagelig.

Efterfølgende strikkes trådene tæt sammen til et lagt stykke stof, som samles på en rulle. Dette er nu en metervare, som kan bruges til nye produkter.

I dette step ligges metervaren op på et bord i flere lag. Årsagen til dette er at de forskellige elementer, som bliver en del af designet, skal udskæres fra metervaren. Det gøres ved at ligge konstruktionen øverst og derefter tegne rundt om, før man stære ud. Fx kunne det var et forstykke til en trøje eller et ærme, som skæres ud.

Når alle de forskellige elementer er skåret ud, kan stofstykkerne samles og syes sammen til et færdigt produkt. Hvis produktet har detaljer fx broderi bliver dette påført designet efterfølgende.

Til sidst får de forskellige styles et hangtag på og bliver pakket ind.

For at kunne tilbyde et produkt, hvor der er høj value for money, sælger vi kun direkte til slutbrugeren.

Vores produkter sælges online og i vores showroom.

Når et produkt lancheres er det enkeltvis, eller som en del af en mindre produktlinje, for at opererer udenom sæsonerne. Dermed bidrager vi ikke til brug og smid væk kulturen. 

1 af 4

Læs hvordan vi har lavet vores t-shirt

Her

Læs hvordan vi har lavet vores andre t-shirts

Her